Καλή Συμπεριφορά - Μόδα

Η μόδα έρχεται από την επιθυμία της αλλαγής που είναι φυσική στον άνθρωπο και επιβάλλεται σαν ανάγκη ανανεώσεως. Πολλές φορές όμως γίνεται εκμετάλλευσις αυτής της ανάγκης είτε για εμπορικούς λόγους με σκοπό να καταναλωθούν μεγάλα αποθέματα εμπορευμάτων, είτε για καινούργια ήδη παραγωγή. Για αυτό βλέπουμε συχνά και όταν εξαντλείται η φαντασία των δημιουργών της μόδας να φθάνουμε σε εξωφρενισμούς και έχουμε δει πολλές φορές μόδες που δεν πιάνουν και μετανιώνουμε γιατί βιαστήκαμε να τις ακολουθήσουμε και έχουμε σα φυσική συνέπεια ή να μεταποιήσουμε αυτό που έχουμε και να υποβληθούμε πάλι σε έξοδα ή να το αχρηστέψουμε τελείως και να κλαίμε έτσι τα έξοδά μας.
Για τους λόγους λοιπόν που αναφέρουμε παρά πάνω δεν θα πρέπει να ακολουθούμε τυφλά τη μόδα αλλά να κάνουμε συμβιβασμούς μαζί της, να βρίσκουμε ένα μέσο όρο που να συνδυάζονται οι απαιτήσεις της μόδας σύμφωνα με την προσωπικότητά μας και το ατομικό μας γούστο.
Πόσες φορές δεν έχουμε δει γυναίκες να είναι αληθινά κομψοτεχνήματα και πόσες άλλες σωστές γελοιογραφίες και καρικατούρες. Είναι δε φυσικό κάτι που πάει στη νέα να μην πάει στη ηλικιωμένη και κάτι που πάει στην ψιλόλιγνη, να μην πάει στην κοντόχοντρη. Πρέπει λοιπόν να προσπαθείτε και να διαλέγεται πάντα μόνο όσα ταιριάζουν σε μας , να μην έχουμε εμπιστοσύνη στην μόδα, γιατί πολλές φορές έχει αποδειχθεί ότι είναι παράλογη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου